• Pirmuosius Penkerius Užsakymų Nuolaida 25%
1 Vnt Placemat Lentelė Kilimėlis Rankomis Dažyti Žalia Lapų Spausdinta Lentelių Šilumos izoliacija Lino Virtuvė, Valgomasis Pagalvėlės Miestelyje Rinkinys
€2.26 €5.81

1 Vnt Placemat Lentelė Kilimėlis Rankomis Dažyti Žalia Lapų Spausdinta Lentelių Šilumos izoliacija Lino Virtuvė, Valgomasis Pagalvėlės Miestelyje Rinkinys

  • (0 Reitingai)
  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Prekės kodas: w304316
  • Išteklių Būklė: Sandėlyje

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

100% Brand New ir aukštos kokybės.

Labai miestelyje už arbatos puodelį, dubenėlį, stiklas ir kt.

Pagamintas iš medvilnės, lino, karščiui atsparus ir patvarus.

Puikiai tinka kasdieniam naudojimui, puikus aksesuaras namų ar kitų vietų.

Ne slydimo atsparus vandeniui, gali būti naudojamas valgyti kilimėlis, banko savininkas, ir kaip pagalbinė priemonė.

Namuose gera dalis būtina.

Medžiaga: Medvilnė, Linas

Dydis: 42*32cm/32x21cm

Modelis: Kaip paveikslėlyje parodyta

Kartų: Namų, Arbatos Namai, Kavinė ir kt.

Patarimas: Atkreipkite dėmesį, visi dydį, svorį ir spalvą, gali būti šiek tiek nukrypimas rankiniu matavimo ir ekranu.

Pakuotė:

1PC X placemat(neturi būti, kiti priedai)

Klausimas:Ar ji turi chromatines aberacijas?

Atsakymas:Chromatines aberacijas iscaused pagal blykstė, aplinkos šviesos, skirtingų monitorių, produktų partijų ir kt., ir fotografija buvo kontroliuojama, kiek įmanoma, kad spalvų skirtumas, kaip mažai, kaip įmanoma.

Klausimas:Prekės siunčiamos su raukšles?

Atsakymas:raukšlėtis, nes pakavimo santykius.Jis yra tik reikia paspausti ant stalo ir paspauskite jį, arba jis bus atkurta, kai jis yra pakabinti.Prašome don ' t care.Medžiagos yra aukštos kokybės ir jūs neturite jaudintis dėl raukšles!

Klausimas:ar skonio?

Atsakymas:Vakarų maisto kilimėliai yra apdorojami esant labai aukštai temperatūrai ir yra supakuota į dėžutę visiškai be aušinimo.Skonis niekaip skirstytis.Afteropening, tik reikia, turi būti pateikti vėdinamoje vietoje 2-3 dienas, ir smellwill volatilize išnyksta.

Klausimas:kas yra jos medžiaga?

Atsakymas:Mūsų placemat yra pagamintas iš grynos natūralios medvilnės ir lino, yra nedidelis kiekis kanapių mazgas ant paviršiaus gryno natūralaus pluošto audinio, ir cottonwool ir dažyti medžiaga yra svarbesnis, kuri yra viena iš charakteristikų, medvilnės ir lino augalai.

Klausimas:kaip plauti?

Atsakymas:galima skalbti, skalbti mašinoje rankiniu sistema skiriasi nuo mechaninio surinkimo linijos, ir ji bus šiek tiek kitoks dydžio.Visos pasirinktos medžiagos buvo išbandyta ir susitraukimo procentas buvo tarp 3% ir 5%.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.inoin.lt pavyzdžiui, Vizos, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų www.inoin.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti .

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Mes pristatymo elementus, pristatymo adresą, kurį paliko www.inoin.lt.Tam, kad jūs galite gauti savo užsakymą paprastai,atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.

Visiškai grąžinimo, keitimo ar pakeitimas yra siūloma.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas: Kilimėliai & Pagalvėlės
  • Formos: Stačiakampis
  • Medžiaga: Linas
  • CN: Zhejiang
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Funkcija: Eco-friendly, Įžuvinti
Vidutinis Įvertinimas
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visi atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą